A Keresőbarát szövegírás alapjai tananyag

MI AZ A KERESŐBARÁT VAGY SEO SZÖVEGÍRÁS ÉS MIÉRT HASZNOS NEKED?

Igen. ez a legfontosabb kérdés. Rögtön tisztázzuk is.
A keresőbarát vagy divatosabb nevén SEO szövegírás, a tartalomalkotás egy olyan formája amely nem csupán arra irányul, hogy egy adott közönséget szórakoztasson vagy tájékoztasson, hanem arra is, hogy a lehető legtöbb embert elérje. A keresőmotorokon keresztül.

Ezért is ered a SEO szó az angol Search Engine Optimization szóból. Durva fordítással élve Kereső Motor Optimalizálás.

Félreérthető a kifejezés, mert nem a keresőmotort optimalizálod, hanem magát a tartalmadat azzal a céllal, hogy a keresőmotor és algoritmusai a lehető legkönnyebben értelmezni tudják azt. 

Ez egy lényeges különbség a normál szövegírás és a keresőoptimalizált szövegírás között. 

Míg a normál cikkírás kimerülhet abban, hogy fordulatos, szórakoztató, érdekes témában nagyot alkotsz, addig a SEO szövegnek ugyanezek mellett meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak annak reményében, hogy többek között a Google is érdekesnek, relevánsnak találja és így a lehető legelőrébb sorolja a találati listában. 

Mit kínálunk a Keresőbarát szövegírás tananyagunkban?

- Egy 3100 Karakteres előre megírt és Struktúrafával ellátott Bejegyzést. 

Ebben a SEO szövegírás követelményeinek megfelelő marketing szöveg szerepel, a Google számára legjobban értelmezhető struktúrával. Főcím-Alcím-Közcímek-Bekezdések-Végszó. Meghatározva a kulcsszavak aránya, a szavak száma, karakterek mennyisége. Teletűzdelve értékes tippekkel.

- Egy 18 oldalas oktató anyagot.

Ebben felbontottuk a szöveget részegységeire és bemutatjuk mit kell tartalmaznia a H1-H6 Tageknek. Milyen a jó vagy éppen a rossz fő és alcím? Mit tartalmazzanak az egyes elemek? Hány kulcsszót, hány karaktert? A Tag-ek fontossági sorrendje SEO szempontból.

A tananyagot elsajátítva képes leszel te is olyan szövegeket írni melyek nem csak az olvasónak, hanem a keresőmotoroknak is könnyen értelmezhetőek. Ennek köszönhetően a bejegyzéseid könnyebben és pontosabban feltérképezhetőek. 

Legyél sikeresebb, kerülj előrébb a keresőben, találjanak meg téged és vegyék igénybe a te szolgáltatásaidat!


A Tananyag ára az ingyenes bejegyzés mintával együtt összesen Bruttó 14.990 forint.


Hogyan tudod megrendelni a Keresőbarát Szövegírás tananyagot?

- Töltsd ki az alábbi űrlapot.

- Elküldjük neked a proforma számlát (Díjbekérő) a tananyag áráról.

- Átutalod a díjbekérőn szereplő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.

- Az összeg beérkezését követően létrehozzuk a fiókodat, felvesszük veled a kapcsolatot, megadjuk a belépéshez szükséges információkat, mellyel már az oldalunkra belépve korlátlanul használhatod a tananyagot.

- A végeleges számlát megküldjük E-mailben.


A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő a teljesítés előtt legfeljebb 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@textit.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Megrendelem a Tananyagot!" gombra kattintással a Complex-Force 17Kft.-vel (8400, Ajka, Mező Utca 9, adószám: 25866144-2-19, cégjegyzékszám: 19-09-518950) kötöd.

KIRAGADT KÉPEK A TANAGYAGBÓL: