Általános Szerződési Feltételek

1. A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, melyek fizetési kötelezettséggel járnak a vásárlóra nézve. 

2. Megrendelés esetén az árajánlatunk elfogadásával. írásos rendelésed leadva a szerződést a Complex-Force 17 kft-vel kötöd meg. Székhely: 8400 Ajka, Mező utca 9. Adószám: 25866144-2-19 Cégjegyzékszám: 19 09 518950

3. A megrendelések esetén számlázásunk elektronikusan történik, az elektronikus számlát E-mailben küldjük meg számodra.

4. Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés. 

Számlaszámunk: K@H 10400810-50526756-65901009

IBAN: HU76 1040 0810 5052 6756 6590 1009           SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

5. Szolgáltatásaink szabályai: 

A szövegírás szolgáltatásunk keretében az ügyfél kifejezett, előzetes megrendelése alapján írjuk meg számára az egyedi szövegeket, készítjük el az egyedi tartalmakat. Az ügyfél a szövegírás ellenértékének megfizetésével lesz jogosult az általunk megírt szövegek és elkészített tartalmak korlátlan felhasználási, sokszorozási, fordítási, terjesztési, közzétételi, módosítási jogaira. A megrendelt szöveg ki nem fizetése esetén a szöveg felhasználási, sokszorozási, fordítási, terjesztési, közzétételi, módosítási jogai a Complex-Force 17 Kft. tulajdonában maradnak, a megrendelőnek pedig a számla rendezéséig semmilyen felhasználási joga nincs. 

6. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

 -  A szolgáltatás teljesítése előtt:

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheted az info@textit.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy "lemondás", vagy "elállás", vagy "felmondás", a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, esetleg a megrendelés számát, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Ez azt jelenti, hogy a teljesítés előtt állhatsz el a szerződéstől.

A cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

- A Szolgáltatás teljesítése után:

A magánszemély fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Ha mi elküldtük neked a fájlokat, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik. Kivételt képez a közös megegyezésből adódó elállás. Ennek oka lehet a szöveg nem megfelelősége és a többszöri javításra való törekvés esetén sem bekövetkező eredményesség.