Gyakran Ismételt Kérdések

1. Vállaltok nyomtatott anyagokat is vagy csak online dolgoztok?

- Egyenlőre kizárólag Online dolgozunk.

2. Szakdolgozat írását vállaljátok?

- Nem. Törvény szabályozza.

3. Politika tartalmú szövegekkel foglalkoztok? Kampány és társai?

- Nem, politikamentes szolgáltató vagyunk.

4. Milyen gyorsan dolgoztok?

- Ez nagyon projekt függő. Természetesen pár termékleírással gyorsabban végzünk, mint például egy 10000 leütéses kreatív cikkel vagy 20000 leütéses fordítással. Általánosságban 3-4 Munkanap a vállalási idő nálunk, de erről az árajánlatban mindig részletesen írunk. Van olyan pár ezer leütéses cikk is, amelyet 24 órán belül tudunk vállalni. Példaként ennek a weboldalnak a teljes szövegezése az induláskor 27.500 leütés volt, ezt 2 nap alatt raktuk össze és öntöttük formába.  

5. Mi az árszabás módja?

- Minden esetben leütés számmal kalkulálunk. Ma már ez az elterjedt és azt gondoljuk, hogy a legigazságosabb és legkorrektebb számolás. Leütésnek számít minden, amit írás folyamán végzünk. Betű, szám, írásjel és a szóköz is! Eltérően árazzuk azonban be normál populáris cikkek elkészítését vagy például fordítás, kreatív marketing szöveg írását. Ez az írás bonyolultságán és a cikkel célzott hozamon is múlik. ( Nézettség növelés vagy értékesítési szándék) Irányadó árakat az Árak oldal alatt találsz. Azonban minden esetben, minden munkához egyedi árajánlatot készítünk!

6. Mi a minimális rendelési mennyiség? Hány cikk, mennyi leütés? Illetve mennyi a maximum?

- Nincs minimum mennyiség. Rendelhetsz akár egyetlen mondatot is. Maximális leütés viszont van. Cikkenként 100.000 leütés. Ez kb. 30 darab A4-es oldalnak felel meg. Rendelhetsz viszont 5-10-20-50 cikket is egyszerre. 

7. Webáruháznak termékleírásokat készítetek?

- Természetesen, ez az egyik alap szolgáltatásunk. Akár több száz termékleírást is kérhetsz tőlünk. Ehhez ismernünk kell a termék alap adatait. 

8. Weboldal fejlesztéssel foglalkoztok?

- Nem, sem fejlesztéssel, sem karbantartással nem foglalkozunk. Foglalkozunk azonban weboldalak teljes szövegeinek megírásával. Például: Kapcsolat oldal, Rólunk oldal, Informatív cikkek...

9. Facebook Posztokat írtok?

- Csak abban az esetben, ha az oldal alapban is jövedelmező és nagy az elérése. Nincs értelme nulla vagy nagyon alacsony elérésű Facebook oldalakra pénzt költened, abban bízva, hogy pár jó poszt majd megsokszorozza a közönséged. Biztathatnánk a pénz költésére, de nem tesszük.

10. Mit tehetek, ha nem vagyok elégedett a kapott szöveggel?

- Természetesen kérheted a szöveg újraírását és javítását. Az a célunk, hogy elégedett légy a munkánkkal és együtt dolgozzunk többször is. Ha végképp nem vagy megelégedve az adott munkával, akkor kérheted a pénzed visszatérítését. Az elkészült szövegnek a használati jogát ebben az esetben nem tudjuk átadni. Ezt azonban egy ügyfél maximum 2 alkalommal teheti meg. Nem akarunk úgy együtt dolgozni, ha semmiben sem találunk közös nevezőt. Ezért is javasoljuk, hogy első megkeresésed alkalmával kisebb, kedvező árú munkával tesztelj minket. 

11. SEO szolgáltatást vállaltok?

- Keresőbarát szövegírást vállalunk igen, sőt ez az egyik fő profilunk! Komplett honlapok SEO beállításait azonban nem végezzük el egyenlőre. Lehet, hogy idővel lesz keresőoptimalizálás szolgáltatás, de egyenlőre csak saját weboldalunkon csiszoljuk a részleteket. 

Egyéb kérdésekben vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben